top of page

Over

Achtergrondinformatie van Zaakkundig

Zaakkundig onderscheidt zich als rechtskundige adviespraktijk van andere (contractrechts)praktijken. Wij kijken naar u als ondernemer en uw gehele bedrijfsvoering met een juridische én bedrijfskundige blik. Wij stellen vast, analyseren en komen met bestendige oplossingen 'wat anders kan en beter moet'. Die oplossingen worden vertegenwoordigd in uw (nieuwe) algemene voorwaarden of overeenkomsten. Soms moeten deze worden aangepast, dan bieden wij u hieromtrent advies. Onze specialisatie ligt bij eenmanszaken en personenvennootschappen (vof & maatschap). 

De 'kleine lettertjes' hoeven niet vervelend te zijn, het is de ruggengraat van uw bedrijfsvoering. Dankzij Zaakkundig is uw bedrijf weer bestendig en kunt u met een gerust hart ondernemen wetende dat bijvoorbeeld uw aansprakelijkheid, leveringsvoorwaarden, rechten en plichten goed geregeld zijn.

 

Onze dienstverlening is volledig digitaal ingericht. Persoonlijke coaching of adviesconsulten vinden plaats via Teams. Of desgewenst in persoon in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht.
 

Over Daan

Daan Breukhoven (1983) is eigenaar van Zaakkundig. Als jurist ligt zijn specialisme in het ondernemings-, en overeenkomstenrecht. Daarnaast is Daan gecertificeerd MfN-registermediator voor zakelijke en arbeidskwesties. Met ruim twintig jaar werkervaring op zak neemt hij veel kennis en ervaring mee op het gebied van organisaties, werknemers en werkgevers.

bottom of page