top of page

Professionele begeleiding rondom uw VOF

Bij uittreding, beëindiging of een verstoorde samenwerking.

U werkt samen in een VOF en er is een situatie ontstaan die mogelijk invloed heeft op uw persoonlijke relaties of zakelijke belangen. Er kan sprake zijn van een conflict, of u wilt juist voorkomen dat er een conflict ontstaat. Daan Breukhoven begeleidt u.

Is één van deze situaties op u van toepassing?

Ik wil goed uit elkaar gaan.

U wilt met elkaar rond de tafel over het uittreden, ontbinden of wijzigen van uw VOF.

Er is een verstoorde relatie.

Een verstoorde relatie kan de samenwerking in de weg zitten en uw bedrijfsvoering vertragen.

Wij hebben (g)een VOF-contract.

U wilt het eens worden over de contractuele voorwaarden bij het starten of beëindigen van de VOF.

Ik wil (her) onderhandelen.

Er is onduidelijkheid over de inkleuring van afspraken of u wilt nieuwe afspraken vastleggen.

Breukhoven Mediation kan u verder helpen.

Bel Daan 06 55 11 33 02

Daan heeft ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van partijen tussen en binnen organisaties en is sinds 2013 gecertificeerd mediator voor zakelijke cliënten. Hij begeleidt zijn cliënten bij voornoemde situaties en houdt als jurist zicht op het wettelijk kader. 

Breukhoven Mediation heeft vennoten, levenspartners, elkaars beste vrienden of welke relatie vennoten ook tot elkaar hebben duurzaam verder geholpen. Daan begeleidt het proces om de door zijn cliënten bedachte en gedragen oplossingen hieromtrent vast te leggen in een (vaststellings)overeenkomst of contract. Dat document is het sluitstuk van een verbeterde samenwerking en/of het professioneel uit elkaar gaan.

Breukhoven Mediation is gecertificeerd MfN-registermediator en aangesloten bij diverse vakverenigingen zoals het Platform Business Mediators en de Vereniging Fiscale Mediation. Cliënten waarderen zijn gedoseerde (in)formele aanpak en grenzeloze nieuwsgierigheid naar de mens aan tafel, inclusief het onderliggende onderwerp.

Uw oplossing in drie stappen:

1

Neem contact op

U belt Daan: 06-55113302 of u stuurt een bericht via: info@breukhovenmediation.nl. In een telefonisch gesprek legt u uw situatie voor en bespreken wij de vervolgstappen.

2

Inhoudelijk van start

U doorloopt een aantal fasen. Tot slot worden de door u en uw medevennoot of medevennoten een wederzijds bedachte en gedragen oplossing opgetekend. U kunt deze zelf aan externe expertise laten toetsen, teneinde het ondertekenen van de definitieve (vaststellings)overeenkomst of contract.

3

Einde opdracht

Gemiddeld genomen zijn er 3 tot 15 uren nodig voor een niet complexe zakelijke mediation rondom een verstoorde samenwerking, het uittreden of beëindigen van uw VOF. 

bottom of page