TRAINING VOOR BIJNA-ONDERNEMERS

Samen met Daan heb je een persoonlijk vraaggesprek van drie uur om je op weg te helpen als (bijna)ondernemer. Je gaat inzoomen op een aantal hoofdonderwerpen. Na afloop heb je concrete handvatten gekregen om zonder vraagtekens én met plezier aan de slag te kunnen als zzp'er in Nederland! 

HOOFDONDERWERPEN

Als bijna-ondernemer is het goed na te denken over de eerste stappen die je moet gaan zetten. Tijdens deze persoonlijke training loop je een aantal hoofdonderwerpen langs:

  • Wie jij bent als persoon en wat jou een ondernemer maakt;

  • Welke rechtsvorm het beste bij je past;

  • Welke gevolgen jouw loondienst(verband) heeft op het ZZP'er zijn;

  • Welke financiele of fiscale gevolgen er kunnen ontstaan.

We bekijken ook welk product of dienst je aan gaat bieden en met welke middelen je dit zou kunnen gaan promoten. En nog veel meer.

/ MET WIE

Daan is jouw gesprekspartner. Hij heeft 20 jaar ervaring als ondernemer en heeft als freelance interim-manager, jurist en adviseur voor het MKB, grootbedrijf én kleine zelfstandigen gewerkt.

Zijn ervaring loopt van 6 miljoen euro budgetverantwoordelijkheid tot en met het aansturen van 200 medewerkers. En van financial start-ups begeleiden tot en met sparring partner zijn van eenmanszaken (m/v).

 

Hij is een prettige gespekspartner voor zzp'ers, vennooten en directeuren. Lees hier meer over Daan.

TARIEF

€ 450,-. Persoonlijk vraaggesprek van maximaal drie uur. 

DIGITALE COACHING

Heb je na dit vraaggesprek behoefte aan extra coaching op afstand? Dan kun je drie digitale (Teams) gesprekken met Daan afnemen. Deze sessies zullen gemiddeld 45 minuten duren en kosten € 150 per keer.

TOTAALPAKKET

Wil je voor een langere tijd intensief, persoonlijk en goed begeleid worden? Dan kun je tijdelijk het persoonlijk vraaggesprek én de drie digitale gesprekken tegelijk afnemen. 

Dat kost je dan geen € 900 maar slechts € 750 !

Tarieven exclusief 21% BTW

Wil jij succesvol starten als ZZP'er
naast jouw vaste baan?

En hier goed in begeleid worden?

Bel dan Daan meteen via 070 - 568 09 08