PERSOONLIJK ADVISEUR
Je wilt meer klanten.

PERSOONLIJK ADVISEUR

Samen met Daan heb je een persoonlijk vraaggesprek. Hij ziet wat anders kan en beter moet binnen jouw bedrijf om meer klanten te krijgen. Je gaat inzoomen op een aantal hoofdonderwerpen. Na afloop heb je concrete handvatten gekregen om spoedig nieuwe klanten te kunnen vinden! 

HOOFDONDERWERPEN

Als ondernemer is het altijd goed om constant te bedenken "waar haal ik meer klanten vandaan" en vooral "hoe". Tijdens deze een-op-een sessie loop je een aantal hoofdonderwerpen langs:

  • Wie zijn mijn huidige klanten;

  • Op welke wijze kan ik aan klanten komen;

  • Waar vind ik nieuwe klanten;

We bekijken ook welke middelen hiervoor nodig zijn en wanneer het echt nodig is om nieuwe klanten te krijgen. Om tot slot te bekijken of dat ook resulteert in een hogere omzet.

/ MET WIE

Daan is jouw gesprekspartner. Hij heeft 20 jaar ervaring als ondernemer en heeft als freelance interim-manager, jurist en adviseur voor het MKB, grootbedrijf én kleine zelfstandigen gewerkt.

Zijn ervaring loopt van 6 miljoen euro budgetverantwoordelijkheid tot en met het aansturen van 200 medewerkers. En van financial start-ups begeleiden tot en met sparring partner zijn van eenmanszaken (m/v).

 

Hij is een prettige gespekspartner voor zzp'ers, vennooten en directeuren. Lees hier meer over Daan.

TARIEF

€ 450,-. Persoonlijk vraaggesprek van maximaal drie uur. 

DIGITALE COACHING

Heb je na dit vraaggesprek behoefte aan extra coaching op afstand? Dan kun je drie digitale (Teams) gesprekken met Daan afnemen. Deze sessies zullen gemiddeld 45 minuten duren en kosten € 150 per keer.

TOTAALPAKKET

Wil je voor een langere tijd intensief, persoonlijk en goed begeleid worden? Dan kun je tijdelijk het persoonlijk vraaggesprek én de drie digitale gesprekken tegelijk afnemen. 

Dat kost je dan geen € 900 maar slechts € 750 !

Tarieven exclusief 21% BTW

Wil jij vandaag nog meer klanten?

Bel dan Daan 070 - 568 09 08