Interim Manager nodig?

 

OVER DAAN

/ werkervaring

+20 jaar. Bij publieke- en commerciële organisaties, decentrale overheden alsook media en entertainment.

 

/ specialisme

Invoering van nieuwe producten of diensten met de daarbij behorende organisatiekanteling en weerstands problemen. Is confronterend waar nodig en blijft ontwapenend in lastige situaties. 

/ rol

Interim kwartiermaker. Operationeel directeur in financiele dienstverlening. Schaduwmanager bij decentrale overheid. Manager operations sociale domein. Bedrijfsadviseur voor dga. Interim algemeen directeur. Mt-lid.

/ uitgevoerd

Landelijke veranderopdracht. Reorganiseren bv en holding met 200FTE. Invoeren nieuw betaalsysteem voor 300k klanten. Vlottrekken vast geroeste processen. Afdelingen beter laten samenwerken. Weerstand omvormen naar resultaat.

Een uitgebreid opdrachtportfolio incl. referentiebrieven op aanvraag beschikbaar.​

Daan Breukhoven - LinkedIn.png
 

DAAN HEEFT O.A. DEZE REFERENTIES

Vandaag nog een interim manager nodig?
Neem contact op.

 

ENKELE ERVARINGEN MET DAAN:

Algemeen Directeur

in het sociale domein

"Daan durft bestaande structuren en routines ter discussie te stellen en patronen te doorbreken.
Hij is een stevige professional. En ook nog eens leuk als persoon.
Daan geeft collega’s de ruimte om veranderingen in hun werkzaamheden zelf te organiseren."

Bestuursvoorzitter van publieke organisatie

"Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking met Daan, die een frisse wind door de organisatie heeft laten waaien. Hij is zeer succesvol geweest in de uitvoering van zijn opdracht om de organisatie te laten kantelen. Op verzoek van de gehele directie en RvB heeft hij tevens tijdelijk de taken van de algemeen directeur moeten overnemen. Dat heb ik als zeer positief ervaren. Vooral zijn soepele omgang met medewerkers en de rust die hij uitstraalde waren noemenswaardig."

DGA van een commerciele organisatie

"Hij loopt ‘door de winkel’, snuift de lucht op, spreekt Jan en alleman aan en stelt vragen. Je krijgt snel het gevoel dat hij bedachtzaam, weloverwogen en tactvol te werk gaat. Hij laat nog net een stukje van je heel, en zet je vooral aan het denken. Samengevat, je hebt er echt iets aan om eerst de nodige reparaties binnen je onderneming in beeld te krijgen zonder dure diepgaande onderzoeken en langdurige meetings."

Neem contact op, als je vandaag nog
een interim-manager nodig hebt.