PERSOONLIJK ADVISEUR
Je wilt je bedrijf verbeteren.

PERSOONLIJK ADVISEUR

Daan is jouw persoonlijke adviseur. Na een eerste een-op-een sessie van drie uur is er een goed beeld ontstaan. Hij ziet wat anders kan en beter moet binnen jouw bedrijf. Je gaat inzoomen op een aantal hoofdonderwerpen. Na afloop heb je concrete handvatten gekregen om jouw bedrijfsvoering weer bestendig te maken! 

HOOFDONDERWERPEN

Als ondernemer is het goed om je bedrijf te verbeteren. Meer specifiek: de bedrijfsvoering. Tijdens deze een-op-een sessie loop je een aantal hoofdonderwerpen langs:

  • Wie jij bent als persoon en wat jou een ondernemer maakt;

  • Tegen welke zaken je aanloopt;

  • Wat nodig zou zijn om te verbeteren.

We bekijken ook welk product of dienst je aanbiedt en met welke middelen je je bedrijfsvoering kunt optimaliseren. En nog veel meer.

/ MET WIE

Daan is jouw gesprekspartner. Hij heeft 20 jaar ervaring als ondernemer en heeft als freelance interim-manager, jurist en adviseur voor het MKB, grootbedrijf én kleine zelfstandigen gewerkt.

Zijn ervaring loopt van 6 miljoen euro budgetverantwoordelijkheid tot en met het aansturen van 200 medewerkers. En van financial start-ups begeleiden tot en met sparring partner zijn van eenmanszaken (m/v).

 

Hij is een prettige gespekspartner voor zzp'ers, vennooten en directeuren. Lees hier meer over Daan.

TARIEF

€ 450,-. Persoonlijk vraaggesprek van maximaal drie uur. 

DIGITALE COACHING

Heb je na dit vraaggesprek behoefte aan extra coaching op afstand? Dan kun je drie digitale (Teams) gesprekken met Daan afnemen. Deze sessies zullen gemiddeld 45 minuten duren en kosten € 150 per keer.

TOTAALPAKKET

Wil je voor een langere tijd intensief, persoonlijk en goed begeleid worden? Dan kun je tijdelijk het persoonlijk vraaggesprek én de drie digitale gesprekken tegelijk afnemen. 

Dat kost je dan geen € 900 maar slechts € 750 !

Tarieven exclusief 21% BTW

Wil jij vandaag nog jouw bedrijf verbeteren?

Bel dan Daan 070 - 568 09 08